Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av nordfk.se.
Läs mer om cookies på nordfk.se.

Nord Fondkommission

Vi tänker förändra den traditionella finansbranschen genom att skapa en dynamisk plattform som strävar efter att tillhandahålla marknadens bästa lösningar för placering och sparande. Vi tror att man ska utmana sig själv lika mycket som det befintliga etablissemanget. Vårt erbjudande riktar sig i första hand till att ge investeringsrådgivare och försäkringsförmedlare de bästa verktyg att ge slutkunder en bred palett av produkter. 

Nord har idag ett stort utbud av samarbetspartners, däribland mer än 750 fondbolag med över 50 000 fonder, avtal med över 10 banker för utbud av strukturerade produkter, samt flera obligations- samt aktieemittenter. Nord strävar efter att erbjuda mer än själva produkten, inte bara en fond, en aktie, en obligation, utan en samlingsplats. Vi ser alla våra samarbetspartners och kunder som del av vår familj. 

Välkommen till Nord familjen!

Vill du veta mer om oss? Ring mig på +46 707 66 71 28 eller skicka ett mail på raivo.gardarson@nordfk.se. Jag träffas gärna och berättar mer.

Raivo Gardarson

Distribution

VÅR VISION

Vi skall vara det självklara valet som din leverantör av finansiella produkter och tjänster. Genom vår plattform skall du få möjlighet att spara mer än bara pengar, dvs. tid!

Detta mynnar ut i våra kärnvärden:

  • Dynamisk
  • Öppenhet
  • Passion