Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av nordfk.se.
Läs mer om cookies på nordfk.se.

Backofficemedarbetare


Nord Fondkommission är ett värdepappersbolag med ambition att erbjuda transparenta och konkurrenskraftiga sparlösningar och depåtjänster till både investerare och rådgivare. Vi tror på att samarbeten skapar framgång. Distribution sker huvudsakligen genom tredjepartsdistributörer. Nord distribuerar och förvaltar fondandelar, arrangerar och/eller distribuerar strukturerade placeringsprodukter samt distribuerar instrument inom private equity och företagsobligationer. 

Vi söker dig som brinner för administration och är ansvarstagande. Du ska inte vara rädd för att hugga i där det behövs samt vara stresstålig. Du kommer att sitta centralt på Östermalm samt jobba i ett härligt team med oerhört breda arbetsuppgifter och ett stort utrymme för eget ansvar. Det är högt tempo och snabba beslutsvägar. Du bör ha god servicekänsla och alltid vilja ge det lilla extra både internt samt externt. 

Du har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter. Swedseclicens samt tidigare erfarenhet av clearing och settlement, fondadminisrtation eller granskning av rådgivningsdokumentationer är meriterande. 

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter då vi är ett litet men snabbt växande företag. Du kommer att arbeta i en grupp som ansvarar för att kontrollera och administrera finansiella transaktioner. Gruppen ansvarar även för den administrativa hanteringen av emissioner och fondhandel på primär- samt sekundärmarknaden. Du kommer att ha nära kontakt med fondkommissionärer, banker, försäkringsbolag, rådgivare samt kunder. Gruppens största fokus är kvalitativ hantering av samtliga orders samt hög service och flexibilitet gentemot alla berörda parter. 

- Granskning av dokumentation.
- Lämplighetskontroll av rådgivningsdokumentation.
- Orderhantering.
- Fondadministration.
- Kontoöppning.
- Hantering av primär- samt sekundärmarknadstransaktioner.
- Kundkontakt.

Mer detaljerad beskrivning av tjänsten ges vid intervju.

Skicka ditt CV och personliga brev till cecilia.wennerstrom@nordfk.se